(VIDEO) Mračna strana fudbala: Brutalan sukob huligana i policije!

Autor:

Sport

12.10.2019

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene viđene su u Pragu, kada se češka policija obračunala sa engleskim huliganima. Engleski navijači su doputovali u Prag kako bi podržali svoj tim u borbi za EURO 2020. godine, ali su ipak imali i drugačije motive.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Foto: Ilustracija

Nešto pred početak utakmice nekolicina ostrvskih hulagana krenula je da uniformisane policajce gađa flašama na jednom trgu u Pragu.

Policija je hitro reagovala, suzbila nerede i, kako je navedeno, uhapsila je 30 navijača, dok je barem jedan navijač "Gordi albiona" prevezen u bolnicu zbog povreda.

Takođe se navodi da je policija koristila gumenu municiju i šok bombe, kao i da od jednog trenutka više nije marila da li su Englezi u tom gradu huligani ili obični navijači.

Engleska je poražena od Češke rezultatom 2:1, čime je pretrpela prvi poraz u kvalifikacijama za neko od najvećih takmičenja posle deset godina i zakomplikovala situaciju oko plasmana na EURO 2020.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading