Španci brutalno udarili po Joviću: On je najneproduktivnije pojačanje na poziciji napadača u Real Madridu poslednjih godina!

Autor:

Sport

12.10.2019

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Jović i dalje nije postigao gol u dresu Real Madrida, i dalje čekamo njegov prvenac i verujemo da će nakon njega biti daleko drugačija situacija po srpskog napadača. Ipak, ugledna španska "Marka" je bila nemilosrdna prema srpskom asu.

Luka Jović

"Luka Jović - najneproduktivnije pojačanje na poziciji napadača u Real Madridu poslednjih godina" glasi naslov popularnog medija u Španiji.

U tekstu stoji da niko od pojačanja Real Madrida uključujući čak i Adebajora ili Huntelara nije imao toliki golgeterski post kao Jović.

Naime, srpski fudbaler će izbrojati 63 dana od debija za Real Madrid kada njegov tim bude igrao na Majorci.


Sa druge strane, treba imati u vidu da je Luka Jović igrač koji je proveo na terenu svega 218 minuta, da je imao nekoliko dobrih poteza kao u meču sa Viljarealom, kao i da mu je čist gol poništen zbog navodnog ofsajda.

Na kraju teksta novinar "Marke" napominje da je još rano bilo šta govoriti, ali da će Jović morati da se bori sa negativnim rekordima u Realu i da nije kasno da okrene stvari na svoju stranu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dzon_meklejn

12.10.2019 15:19

Čist gol a bio je ofsajd, hmmm.