Pitali Murinja ko je najbolji svih vremena? Ni Portugalac ni Argentinac...

Autor:

Sport

12.10.2019

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo je odgovorio na dilemu ko je najbolji fudbaler svih vremena! Bivši menadžer Junajteda otkrio je da je Brazilac Ronaldo najbolji fudbaler kojeg je imao priliku da gleda uživo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

"Specijalni" je u razgovoru za "As" otkrio da Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi nisu najbolji igrači koje je uživo gledao.

- Ko je po meni najbolji? Niko nije igrao fudbal kao Ronaldo Nazario. Nije imao karijeru kao Mesi ili Kristijano, ali je bio toliko talentovan- rekao je Murinjo.

- Njih dvojica su u samom vrhu već 15 godina, svakog dana, ali Zuba je definitivno najtalentovaniji igrač kog sam video u životu. Neverovatno je kako je igrao sa 19 godina- rekao je Portugalac.

Ronaldo se povukao pre osam godina, a Žoze Murinjo je imao priliku da sarađuje sa njim dok je bio pomoćnik Bobiju Robsonu u Barseloni tokom 1996. i 1997. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading