Ramos "srušio" Kasiljasa!

Autor:

Sport

12.10.2019

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo je vremena prošlo otkako je jedva punoletni i dugokosi Ramos debitovao za Španiju i tek nešto kasnije igrao među najboljima u ovoj zemlji kao deo mundijalskog tima Furije 2006. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Ramos

Trinaest godina kasnije, Ramos u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Norveške obara rekord po broju nastupa za nacionalni tim jer će upisati svoj 168.

33-godišnji Ramos će time prestići Ikera Kasiljasa sa kojim zajedno drži rekord. Utakmica između Norveške i Španije je počela pre pet minuta i time je  zvanično "srušio" bivšeg kolegu iz redova Real Madrida i nacionalne selekcije.

Uz to, dao je četiri gola na poslednjih šest mečeva u crveno-žutom dresu. Ramos je samo jedan od 13 igrača koji su za Španiju odigrali više od 100 nastupa, a od aktivnih igrača najbliži mu je trenutno Serhio Buskets iz Barselone sa 113 nastupa.

Na spisku se iza Ramosa i Kasiljasa nalazi još i Ćavi (133 nastupa), Inijesta (131), Zubizareta (126), David Silva (125), Ćavi Alonso (114), pa Buskets i ostali asovi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U grupi F Španija posle šest odigranih utakmica vodi sa 18 bodova i maksimalnih šest pobeda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading