Nema velikih na "Marakani": Kanjas pričao Špancima o tunelu, navijačima i nezaboravnom osećaju!

Autor:

Sport

13.10.2019

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednje dve sezone o energiji publike s najvećeg srpskog stadiona govori se često u okvirima evropske fudbalske elite! O tome je za madridski radio Marka govorio španski vezista Hoze Kanjas, koji je ove sezone jedan od vodećih igrača Zvezdinog veznog reda.

RepublikaFoto: Starsport
Hoze Kanjas

- Jako težak teren za svakog protivnika. Kada dođe vreme utakmice navijači napune tribine do poslednjeg mesta, stisnu se i navijaju glasno od prvog do poslednjeg minuta, bez obzira ko je protivnik. Jednostavno, oni ne žele da protivnik oseti da ima ni trunku respekta s njihove strane- priča Kanjas.

Zašto je "Marakana" dobila epitet neosvojive tvrđave?

- Rezultati govore za sebe. Svaki veliki protivnik koji nam dođe u goste ne može tek tako da dođe do pobede, već mora ozbiljno da se pomuči. To je benefit koji moramo dalje da eksploatišemo i koristimo- rekao je Španac.

Crvena zvezda je posle dva kola Lige šampiona na drugom mestu Grupe B ispred Totenhema i Olimpijakosa, u realnoj borbi za prolaz u narednu fazu što bi bio nepojmljivo veliki uspeh za naše fudbalske okvire.

RepublikaFoto: Starsport

- Borimo se za titulu u domaćem prvenstvu, jedan smo od kandidata za šampionski pehar i na tome radimo bespoštedno. Stvari zasad idu jako dobro. Takođe je sve dobro i u Ligi šampiona. Svesni smo koliko je teško sve ovo što smo dosad napravili. Ali, mi želimo da napravimo nove korake napred i nastavimo da se borimo za svaki bod- rekao je Kanjas.

Kanjas je otkrio i kako se igrači osećaju kada prelaze put od svlačionice, kroz famozni tunel, do samog terena.

- Naše svlačionice se nalaze izvan stadiona i moramo da pešačimo do samog terena. Tako već sat vremena pre početka utakmice možemo spolja da čujemo navijače na tribinama kako pevaju, urlaju i navijaju za Crvenu zvezdu. Kada se navijači začuju – sve se trese okolo! To je neverovatno, nezaboravno iskustvo- rekao je Španac.

Crvena zvezda u narednom kolu Lige šampiona gostuje u Londonu Totenhemu, posle čega "pevci" dolaze na stadion Rajko Mitić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading