Zašto Luka Jović nije u timu za Litvaniju - kažnjen je!

Autor:

Sport

13.10.2019

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davao, ne davao golove, srpski napadač Luka Jović je u epicentru fudbaskih dešavanja! Mnogi su se pitali zašto se Jović nije našao na spisku Ljubiše Tumbakovića za mečeve sa Paragvajem i Litvanijom, a Španci dononose svojevrsnu teoriju zavere.

Foto: Starsport
Luka Jović

Španski As prenosi da Jovića nema na spisku jer je kažnjen...

- Izostanak Luke Jovića iz srpskog tima za mečeve protiv Paragvaja i Litvanije u oktobru nije posledica manjka minuta u dresu Real Madrida. Navodno, u pitanju je čin kazne novog selektora Ljubiše Tumbakovića - stoji u tekstu španskog lista dobro upućenog u zbivanja u i oko Real Madrida.

Jović je, piše dalje As, dobio poziv za septembarske utakmice protiv Portugalije i Luksemburga, ali šansu je imao samo u poslednja tri minuta protiv Kristijana Ronalda i družine.

Već na narednom susretu protiv Luksemburga nije ga bilo ni u protokolu jer je prijavio povredu i napustio nacionalni tim. Tumbakoviću je zasmetalo, saznaju Španci, činjenica da je napadač "kraljevskog kluba" zaigrao samo četiri dana kasnije protiv Levantea. Jović je dobio šansu u poslednjih sedam minuta tog susreta.

- Tumbaković je to notirao, shvatio kao odbijanje da zaigra protiv Luksemburga i zbog toga ga izostavio sa narednog spiska - zaključak je teksta španskog lista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading