Asano:O Srbiji i Partizanu znaju svi u Japanu

Autor:

Sport

16.10.2019

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ofanzivni vezista Partizana Takuma Asano postigao je gol za reprezentaciju Japana, a očigledno da dobre igre u crno-belom dresu nisu prošle nezapaženo u zemlji izlazećeg sunca.

RepublikaFoto: Starsport
Tigar ponovo grize!

On se trenutno nalazi u avionu gde će se posle sletanja u popodnevnim satima iz Japana u Beigrad  priključiti prvom timu Partizana. O golu u nacionalnoj selekciji kaže:

- Za mene je prvenstveno sam poziv u reprezentaciju bio veliki čin. O tome kako sam prihvaćen u Srbiji, da imam poverenje šefa, igrača i publike se zna čak i tamo.  Sve te stvari su uslovile mom pozivu i drago mi je da je rezultiralo golom.

Asano je naglasio da je na startu karijere u Partizanu imao problema sa povredom, ali da zbog zgusnutog rasporeda nije uspevao da se oporavi.

- Od kada sam došao u Partizan imao sam problem sa stopalom i nisam mogao sve da iznesem na terenu kako sam želeo, a zbog velikog broja utakmica nismo imali ni vremena za odmor iako smo terapije radili svaki dan. Sada je sve iza mene, dobro se osećam i spreman sam za nastavak sezone. Što se tiče moje kose, nisam menjao boju samo je više siva, tako da ste dobro videli i na snimku- uz smeh dodaje Asano.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading