Vezista nezadovoljan statusom u Zvezdi: Odlazim ako ne počnem da igram!

Autor:

Sport

16.10.2019

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Crvene zvezde Milan Jevtović bio je standardan prvotimac na startu sezone, ali sada teško dolazi i do mesta na klupi.

RepublikaFoto: Starsport
Ispao iz kombinacije

Posle dolazaka Garsije i Van la Pare brzonogi krilni fudbaler sve manje igra. A na meču sa Trepčom u kupu je igrao na poziciji desnog beka.

– Gajić je bio povređen, Gobeljić je imao reprezentativne obaveze, pa sam se našao u drugačijoj ulozi. Nije mi prvi put da igram na tom mestu, dobijao sam šansu na istoj poziciji u pripremnom periodu. Uvek sam spreman da ispunim zahteve trenera, učiniću za tim sve što je potrebno – kaže Jevtović.

Tim igra odlično bez obzira na to što je u Večitom derbiju ubeležen poraz. U Ligi šampiona je ubeležena pobeda, a u Superligi Zvezda je na prvom mestu.

– Rezultati ekipe su dobri, ali nisam mnogo igrao i ne mogu da budem zadovoljan. Videćemo šta će se dešavati do kraja jeseni. Ako se moj status ne promeni sešću da razgovaram sa trenerom i ljudima iz kluba, u tom slučaju moj odlazak je opcija.

Iako je veliki Zvezdaš Jevtović mora da razmišlja o svojoj karijeri i moguće je da bi već u januaru mogao da napusti klub.

– Bio sam zadovoljan proverama pre prvenstva, nadao sam se da više igram. Ne mogu da budem srećan kad dva meseca nisam na terenu. Velike su šanse da odem, ako se situacija ne promeni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading