Grujić: Nije lako igrati za Liverpul, dopisujem se sa Klopom

Autor:

Sport

16.10.2019

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Marko Grujić istakao je da se nada povratku u Liverpul, ali da će morati mnogo da napreduje kako bi se to desilo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Blista u Nemačkoj

- Nije lako postati deo Liverpulovog tima. Mogu da se vidim u crvenom dresu, ali moram da budem iskusniji pre nego što ga ponovo obučem. Želim da poboljšam svoju fizičku spremu i da podignem koncentraciju na viši nivo. Hoću da budem spreman za Liverpul kako bih imao šansu da uđem u tim -rekao je Grujić.

On je u razgovoru za “Liverpul Eho” naglasio da se redovno dopisuje sa Jirgenom Klopom, te da je sa igračima Liverpula u dobrim odnosima.

- Rekao mi je da bi ostanak u Herti za mene bio velika prilika da napredujem. Bundesliga je među najjačim ligama na svetu, a Herta je veliki klub. Za mene je važno da igram redovno i Klop mi je rekao da se borim za svoje mesto u timu.

Klop i ja se redovno dopisujemo. U bliskom sam kontaktu sa Livepulovim menadžerom za pozajmljene igrače (Džulijan Vord, prim. aut), on gleda svaku utakmicu u kojoj igram, a posle se dopisujemo. Vrlo sam blizak i sa Dejanom Lovrenom i Robertom Firminom, mada su svi igrači Liverpula sjajni.

Ostao je u Herti iako je imao nekoliko ponuda većih klubova, a cilj mu je naravno povratak u Liverpul.

- Nekada mi nedostaje Liverpul, naravno, to je jedan od najvećih timova na svetu, ali za moj razvoj je sada važnije da igram redovno. Herta je poseban klub i predstavlja glavni grad Nemačke. Biće to dobro iskustvo, da kažem da sam igrao za Hertu jednog dana kada se povučem. Nadam se da ove sezone možemo da ostvarimo velike stvari i da stignemo do šestog mesta u Bundesligi. Najvažnije mi je da ostanem zdrav i da odigram što je više moguće utakmica.

Da bi poboljšao svoju formu i slobodno vreme posvećuje fudbalu.

- Kada nema treninga na terenu, vežbam u teretani. To je to. Veliki sam obožavalac fudbala i ne mogu da živim bez njega. Čak i na slobodan dan gledam druge lige i druge timove, imam prijatelje širom sveta koji igraju za različite klubove. Važno mi je da ostanem u kontaktu s njima - zaključio je Grujić za "Liverpul Eho".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading