Jović ispred velikana Real Madrida: Srbin treći najplaćeniji fudbaler kraljevskog kluba!

Autor:

Sport

16.10.2019

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Real Madrida i srpski reprezentativac Luka Jović ima bruto godišnju platu 20. 834. 000 evra, navodi specijalizovani sajt za fudbalske plate "Capology!"

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Srpski napadač je ovog leta došao je u Real u transferu vrednom 60 miliona evra iz Ajntrahta iz Frankfurta.

Jović je očigleno uspeo da dogovori fenomenalne uslove sa čelnim ljudima Madrida, trenutno je treći najplaćeniji fudbaler u Realu.

Ispred Jovića samo su Eden Azar sa 31.250.000 miliona evra i Geret Bejl sa 27.942.000 miliona. Srpski fudbaler plaćeniji je i od Marsela, Ramosa, Tonija Krosa, Karima Benzeme, ali i Luke Modrića.

Nije na odmet pomenuti, da su porezi u Španiji pakleni,  prema informacijama iz 2015. iznosi čak 52 odsto, što znači da će Jović od 20 miliona i 834 hiljada inkasirati oko deset miliona.

S obzirom na platu, nije ni čudo što Španci polako gube strpljenje i ne mogu više da čekaju kada će Srbin proraditi i rešetati protivničke mreže. Jović još čeka na prvenac u dresu Real Madrida. Doduše, do sada je startovao samo dva meča, a ukupno je na terenu proveo 218 minuta na sedam utakmica.

Jović je već danima na meti španskih medija!

- On nije uspeo da postigne gol na sedam utakmica koliko je bio u satavu ekipe Zinedina Zidana. On je do sada na terenu proveo 222 minuta, a za to vreme je imao osam šuteva ka golovima protivnika, ali niti jedan nije išao u okvir gola. Ta neslavna statistika pokazuje da je Jović napadač kome najduže treba da dođe do pogotka u dresu Reala od kako je predsednik Peres. Inače Jovića je Real nemačkom Ajntrahtu platio 60 miliona evra - bez milosti je bio španski Sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading