Kraj ljubavnog trougla: "Oprostio sam Ikardiju sve!"

Autor:

Sport

16.10.2019

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se konačno stavi tačka na fudbalsko-ljubavni trougao Maksi Lopez - Vanda Nara - Mauro Ikardi. I stavlja je Maksi Lopez. Umoran od pitanja na istu temu rešio je da sve oprosti nekada najboljem prijatelju koji mu je preoteo ženu...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauro Ikardi i Vanda Nara

- Odlučio sam da budem srećan i napravio sam životni izbor. Stvari mogu ići dobrim ili lošim tokom... Moja veza, jednostavno, nije uspela. Ali zahvaljujući njoj postao sam otac. Život ide dalje. Ja sam izabrao da živim mirno, s punom dobre energije i dobrih vibracija - kazao je Maksi Lopez.

Argentinac je priznao da je imao problema da se pomiri s činjenicom da će morati radikalno da menja svoj život, ali...

RepublikaFoto: instagram.com/officialmaxilopez
Maksi Lopez u dresu Udinezea u sezoni 2017/2018

- Mislim da sam izabrao najbolju opciju. Svi imaju neke probleme s kojima moraju da se izbore. Ja sam Ikardiju sve oprostio i više nemam nikakav problem sa njim. Moj životni cilj je da pružim sreću svojoj deci. Sve ostalo za mene je davna prošlost. Stranica koju sam davno okrenuo. Više me ništa ne opterećuje u tom smislu - zaključio je Maksi Lopez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading