Lista je dugačka: Uhapšena banda koja je pljačkala redom fudbalere po Španiji!

Autor:

Sport

18.10.2019

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvorica članova organizovane grupe pljačkaša, koji su obijali kuće i uzimali vredne stvari poznatih fudbalera, uhapšena je u Španiji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako navode španski mediji tri osobe su privedene u Madridu, a jedna u Toledu, nakon serije pljački, poslednje nad vezistom madridskog Atletika Tomasa Partija.

Kod izrednika pronađene su vredne stvari kao što su nakit, 10.000 evra, Partijeva srebrna medalja za viceprvaka Španije i pasoš.

Početkom ove sezone opljačkan je fudbaler Reala Kazemiro i to baš za vreme madridskog derbija protiv Atletika, a ranije su isto iskustvo pretrpeli njegovi saigrači Lukas Vaskez, Isko Alkarkon, Karim Benzema i trener Zinedin Zidan.


Lista je još šira kada se dodaju i ostali fudbaleri koji su bili ili nastupaju u Španiji kao što su Ðordi Alba, Alvaro Morata, Džofri Kondogbija, Kevin Prins Boateng, Ezekijel Garaj, Artur, Ðerar Pike, Hoakin...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading