Natko isprozovao "večite": Bolji smo od Zvezde, to je očigledno!

Autor:

Sport

18.10.2019

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted je naredni protivnik Partizana u Grupi L Lige Evrope, gde trenutno crno-beli zauzimaju prvo mesto. Birbas Natho je jasan, kod njega nema razlike među rivalima i u svakom meču ide na pobedu. Usput je iskusni Izraelac prokomentarisao "večite" kojima se nimalo neće svideti njegove reči.

RepublikaFoto: Starsport
Bibras Natko

- Moje mišljenje je isto i protiv Mančestera i bilo kog drugog kluba, uvek igram da pobedim. Utakmica je  na našem stadionu i pred našim navijačima. Neće nam biti nimalo lako, igramo protiv kluba sa bogatom istorijom. Istina je da se nalaze u nešto lošijoj formi, ipak, to je Junajted. Potrebno je da budemo koncentrisani na našu igru, da uradimo stvari na naš način, ukoliko to uspemo, možemo da ih pobedimo - rekao je  as Partizana.

Prokomentarisao je Izraelac i velikog rivala u borbi za pehar u Srbiji - Crvenu zvezdu.

- Crvenu zvezdu smo pobedili sa 2:0 na našem terenu. Svi su u meču imali priliku da vide da smo bolji fudbalski tim. Igrali smo bolje, ali za sada oni su na prvom mestu. Naravno, u fudbalu postoje mnoge stvari, takođe i u srpskom fudbalu. Mi moramo da gledamo samo sebe i nastavimo sa dobrom igrom i da se pokažemo u što boljem svetlu. Ne smemo da dozvolimo sebi da gubimo bodove na našem terenu. Ukoliko želimo da se borimo za titulu šampiona, tako nešto sebi ne smemom da dozvolimo. Već smo do sada izgubili četiri boda na našem terenu, a to nam je otežalo situaciju. Verujem u naš tim, možemo da budemo znatno bolji u budućnosti- rekao je iskusni fudbaler.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading