U Engleskoj strepe od beogradskog Mesija i ne štede svoje "ljubimce": Marin se vraća u London da zarije nož u srce Totenhemu!

Autor:

Sport

20.10.2019

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 čas gostuju Totenhemu u Londonu, a engleska štampa najviše strepi od "beogradskog Mesija", Marka Marina.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin

Kao bivši igrač Čelsija, dobro je poznat svima u Engleskoj, pa i ne čudi što u analizi "Dejli stara" između ostalog stoji sledeće.

- Marko Marin se vraća u London ovde nedelje - sa ciljem da zarije nož u mučeni Totenhem". Zvezdin krilni napadač je bio začaran među "plavcima", pa je od dolaska u julu 2012. godine odigrao tek šest mečeva. On želi da povuče liniju i precrta taj težak trogodišnji perioda, tokom kog je bio četiri puta na pozajmici, pa sada ne može da dočeka da se okuša protiv vicešampiona Evrope.

Zatim i navode sledeće reči Zvezdinog asa.

- Veoma se radujem utakmici. Igrati protiv finaliste Lige šampiona, protiv jednog od najboljih timova u Evropi, svakako je nešto što svako u Zvezdi želi. - I ta naša pobeda nad Liverpulom iz prošle sezone znači da svako treba ozbiljno da nas shvati. Međutim, ubeđen sam i da će Totenhem brzo da se vrati pošto imaju sjajne igrače. Kejn je jedan od najboljih na svetu, a i mnogi ostali igrači su imali prtiliku da povrate samopouzdanje tokom reprezentativne pauze - rekao je Marin.

Surova engleska štampa ne oprašta neuspehe, pa i dalje svakog dana pristalicama Totenhema serviraju barem po jednu gorku pilulu u vidu odjeka poraza od Bajerna (7:2).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading