Krajinović: Jedan od najboljih turnira, osvojiću turnir jednog dana

Autor:

Sport

20.10.2019

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprski teniser Filip Krajinović nije uspeo da pobedi u finalu turnira u Stokholmu, pošto je od njega bio bolji Kanađanin Denis Šapovalov.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Krajinović sjajan u Stokholmu

- Čestitam, bio si bolji od mene danas. Sve najbolje teni i tvom timu u nastavku karijere - obratio se Filip Kanađaninu, a potom nastavio.

- Ovo je bilo moje treće finale, nažalost, nisam uspeo. Nadam se da ću i ja jednog dana osvojiti turnir i podići pobednički pehar. Hvala svima u mom timu, ne samo za ovu nedelju, već zbog svega učinjenog do sada. Ovde u Stokholmu bila je odlična atmosfera, mislim da je ovo jedan od najboljih turnira na svetu - rekao je Filip.

On se na podršci zahvalio i navijačima koji su bili uz njega na njegovom drugom finalu ove godine.

- Hvala vam što ste došli da me gledate -  obratio se Filip navijačima na srpskom.

- Nadam se da ćemo se videti i naredne godine -, poručio je za kraj.

Našem teniseru je čestitao i njegov protivnik.

- Bio je ovo sjajan meč. Čestitke Filipu, bio je odličan, ne samo danas već tokom cele nedelje. Osećali smo se kao kod kuće. Ovo je veliki kirak za mene. Mučio sam se do polufinala, ali na kraju je sve bilo u redu - rekao je Denis.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading