Solskjeru posle Liverpula samo Partizan u glavi!

Autor:

Sport

20.10.2019

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted i Liverpul su remizirali na Old Trafordu, a trener Crvenih đavola Ole Gunar Solskjer nije mogao da bude nezadovoljan jer je njegova ekipa prva koja je Redsima uzela bodove u ovoj sezoni Premijer lige posle devet kola.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

- Važno je postizati rezultate. To je jedini način da steknete samopouzdanje. Pobeda bi bila odlična stvar, ali remi je dobar put u tom pravcu - istakao je Solskjer.

A onda, osvrnuo se na gostovanje Partizanu u četvrtak od 19 časova, koje je u ovom trenutku očigledno više nego bitno za Đavole.

- Ne možeš da gledaš predaleko u budućnost. Moramo da pobedimo više utakmica, a ovo danas je bila izgubljena šansa za tako nešto. Idemo dalje. Pobeda protiv Partizana u Beogradu bila bi veliki korak za nas da se kvalifikujemo dalje u Ligi Evrope, a onda imamo teške utakmice sa Noričom i Bornmutom. Radimo naporno na tome da se prihički pripremimo - rekao je trener Mančestera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading