Solskjer se pribojava rasizma u Beogradu: Ućutkaćemo navijače, verujem UEFA i Miloševiću!

Autor:

Sport

23.10.2019

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ole Gunar Solskjer, menadžer Mančester junajteda, kaže da je pogledao veliki broj utakmica Partizana pred meč trećeg kola Lige Evrope i označio gde njegov tim može imati najviše problema na gostovanju u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Heri Megvajer i Ole Gunar Solskjer

Norvežanin je u prestonicu Srbije doveo 20 fudbalera, međut kojima nije reprezentativac Srbije Nemanja Matić.

Konferenciju za medija, na kojoj je bio i Heri Megvajer.

 Solskjer smatra da je dobro spremio tim za gostovanje u Beogradu, smatra da im iskusni Tošić može zadati probleme.

- Pogledali smo dosta njihovih utakmica. Gledao sam meč protiv Moldea, to je moj stari tim. Razgovarao sam i sa trenerom Moldea. Od igrač bih istakao Zorana Tošića, ima sjajnu levu nogu i nadamo se da ćemo ga zaustaviti. Imaju nekoliko vrhunskih fudbalera- rekao je strateg "đavola".

 Solskjer je govorio o mogućnosti da njegov rim pojača napadač Totenhema, Hari Kejn.

RepublikaFoto: Starsport

- Roj Kin je veoma direktan, ali ne znam da li će to (Kejn) biti rešenje za nas. Čekamo da se vrati Entoni Marsijal. Verujem da će on pomoći Markusu Rašfordu- rekao je Solskjer.

Heri Megvajer ne smatra da je došao u prijateljsku sredinu, pošto se pribojava rasizma.

RepublikaFoto: Starsport

 - Ono što se desilo u Sofiji je užasno ne bismo želeli da se ponovi. Ovde smo da uživamo, ako bude nečega pratićemo UEFA protokol u tri koraka- rekao je Megvajer.

Solskjer se takođe osvrnuo na problem rasizma, ali se nada prijateljskoj atmosferi.

- Imali smo sastanak sa igračima, znamo kako da postupimo u takvim situacijama. Verujem u dobre ljude, isto tako i u sjajnu atmosferu na tribinama. Nadam se da ćemo domaće navijače ućutkati dobrom igrom. Verujem UEFA, kao i Savi Miloševiću da će biti praznik fudbala- rekao je Solskjer.

Solskjer je priznao da u poslednje vreme imaju jedan problem.

- Kada sam došao vezali smo mnogo pobeda u gostima, a od tada nijednu. To je pitanje kojim se bavimo, sada imamo četiri gostovanja videćemo šta možemo uraditi povodom toga. De Hea će biti spreman za subotu, nismo želeli da rizikujemo ovde s njim- reči su trenera Junajteda.

Solskjer je istakao da je pred njegovim timom duga sezona, a da je cilj Liga šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tomislav

23.10.2019 20:20

Koja ste vi smrdljiva engleska đubrad!!! U Srbiji se bojite rasizma, a porobili ste ceo svet i rasizam postavili na pijedastal zvanične engleske politike. Najogavniji oblik rasizma u vašem je genetskom kodu. Ako se iko ikada kroz čitavu istoriju borio protiv rasizma, fašizma i svih mogućih "izama" to su Srbi i Srbija. Zato vam i smetamo, uštve proklete, aglosaksonske!