(VIDEO) "Svaka čast FSS-u, oni jedini na svetu ovo rade!"

Autor:

Sport

24.10.2019

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Sinđelića Vasilije Đurić izabran je za strelca najlepšeg gola u proteklom mesecu na terenima Prve lige Srbije.

RepublikaFoto: FSS
Vasilije je sve šokirao svojim golom

Njegova majstorija protiv Metalca u Gornjem Milanovcu pobedila je u žestokoj konkurenciji zahvaljujući glasovima trenera Uroša Kalinića i publike na društvenim mrežama FSS.

Specijalni poklon, najnoviji model ručnog sata, Đuriću je uručio legendarni srpski fudbaler Momčilo Moca Vukotić.

- Velika je čast biti laureat u izboru nacionalnog saveza, a jos je veća privilegija primiti priznanje iz ruku takve fudbalsko velične kakva je Moca Vukotić – istakao je Đurić.

On se zahvalio svima koji su glasali za njega i istakao da je fenomenalno to što ovakvu nagradu mogu dobiti i fudbaleri iz nižih rangova takmičenja.

- Zahvaljujem se Urošu koji je glasao za mene i slažem se sa njim, bila je kontra noga pri šutu, što kompletnom utisku daje posebnu težinu. Ovo mi je svakako najlepši gol u dosadašnjoj karijeri. Nadam se da ću još koji put do kraja sezone biti u konkurenciji za gol meseca. Svi koji nastupamo u Prvoj ligi oduševljeni smo idejom, mislim da je FSS jedini u svetu koji nagrađuje i strelce iz nižeg ranga takmičenja. Svaka im čast na tome - rekao je Vasilije Đurić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading