Solskjer: Navijači i igrači Partizana fenomenalni!

Autor:

Sport

24.10.2019

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po najmanje dva osnova pamtiće Ole Gunar Solskjer gostovanje u Beogradu. Najpre po podatku da je Mančester junajted posle 232 dana i 11 utakmica konačno slavio u gostima (poslednji prut protiv Pari Sen Žermena), a zatim i što je, kako sam kaže, uživao u atmosferi na stadionu Partizana. Pogotovo što u Humskoj nije bilo ni tragova rasizma na kome su engleski mediji danima insistirali i plašili javnost, kako na Ostrvu, tako i ovdašnju.

RepublikaFoto: Starsport
Ole Gunar Solskjer

Norvežanin na to ne obraća pažnju. Važno mu je što je izbio na prvo mesto Grupe L Lige Evrope, iako se na crno-beloj strani Topčiderskog brda držao za vazduh, posebno u drugom poluvremenu.

- Ne znam da li smo imali sreće, ali smo se dobro branili i odbranili. Posebno kad nas je Partizan pritusnuo i hrabro napao. Uspeli smo da sačuvamo mrežu netaknutom - rekao je šef struke "crvenih -đavola."

A potom je pohvalio navijače.

- Publika je bila neverovatna. Trebalo bi Partizanovi navijači da budu ponosni na tim, a ekipa na gledaoce. Bila je sjajna atmosfera, fantastična. Pogotovo bi trebalo da budu ponosni u svetlu svega onoga što se pričalo pred ovo gostovanje - istakao je Norvežanin.

O samoj utakmici, mladi stručnjak je pohvalio krajnji ishod i činjenicu da je Serhio Romero ostao nesavladan.

- Dobro smo se branili. Naročito u kaznenom prostoru. Trebalo je da igramo bolje u napadu, uspeli su domaćini da nas pritisnu, ali sam ponosan na moje momke, uzeli smo tri boda, a nismo primili gol - nastavio je on.

Ostao je Solskjer dosledan stavu da u Ligi Evrope promoviše talente Akademije. Tako je bilo i večeras.

- Za mene je Brendon Vilijams bio akter utakmice. Istrčao je bez straha, hrabro, poput lava. Veoma je dobar igrač i na kraju je ispalo da nam je doneo pobedu - iskren je Norvežanin.

Da li to ono što želite da vidite?

- U ovakvim utakmicama, kad povedemo, trebalo bi da naučimo da damo i drugi i treći gol. Da se osećamo komotno. A što se tiče Vilijamsa, napreduje. Igra bez straha, sa sjajnim stavom i biće vrhunski fudbaler - zaključio je Ole Gunar Solskjer.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading