VAZURA KATEGORIČAN: Huligani iz Humske idu direktno u zatvor!

Sport

21.09.2017

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropski standardi stižu u Beograd! Uprava FK Partizan odlučila je da stane na put divljaštvu, pa će na stadionu u Humskoj biti ugrađeno čak 75 kamera najnovije tehnologije!

RepublikaFoto: Starsport
Vazura zapretio huliganima

U narednih mesec i po dana video-nadzor bi trebalo da počne da funkcioniše, tačnije do utakmice sa albanskim Skenderbegom 2. novembra u Ligi Evrope.

- Mnogo će nas koštati, oko 150.000 evra, ali ne žalim. Bolje da jednom to završimo nego da plaćamo kazne maltene posle svakog evropskog meča - kao iz topa će Miloš Vazura, koji je, uz predsednika Milorada Vučelića, alfa i omega crno-belih.

VAZURA: Za novac koji smo samo ove godine dali na kazne mogli smo još jednog štopera da dovedemo

KAO U EVROPI

Generalni direktor srpskog šampiona kaže da je ovu foru maznuo iz Evrope.

- Bio sam svedok kada policija u Španiji hapsi na stadionu jer je navijač zbog radosti nakon postignutog gola skočio sa stolice i bacio koka-kolu i kokice u vazduh, a oni pali po ljudima okolo. Kod nas je to mnogo gore, nažalost. Ovde ne govorim o navijačima sa juga, verujte, problem dolazi od neodgovornih pojedinaca sa istoka ili zapada. Videli ste odakle je flašica doletela na meču sa Olimpijakosom, sa istoka... Kamere će biti povezane sa policijom i zumiraće svakog ko pravi incident, svakome možemo odmah saznati ime i prezime. Ako neko pravi problem, prvo će reagovati Partizanovo obezbeđenje, a ukoliko to ne bude dovoljno, uključiće se i policija. Tom licu ćemo potom izdati zabranu ulaska na stadion, a na policiji je da to i obezbedi - otkrio je Vazura.

RepublikaFoto: Starsport
Jedva izvukli živu glavu: Fudbaleri Olimpijakosa

STIŽU I OGRADE

Osim video-nadzora, crno-beli ulažu i u izgradnju novih ulaza i ograda, po UEFA standardima. Takođe, zbog bezbednosti igrača prilikom ulaska i izlaska sa stadiona, planira se i produžavanje tunela do samog terena.

700 hiljada evra koštaće Partizan radovi na stadionu

- Za pare koje smo dali za kazne mogli smo još jednog štopera da dovedemo. Cena ukupnih radova oko samih ulaza je 550.000 evra. Na sreću, ušli smo u Ligu Evrope, ima novca, tako da možemo da završavamo stvari koje su bitne i za budućnost kluba. Još da nema repova iz prošlosti, poput dugova bivšim fudbalerima i nekim menadžerima, sada bismo još lakše funkcionisali. Međutim, ne žalimo se. Ova ekipa koja je u Partizanu tri godine i rezultatski i finansijski je pokazala da zna da radi. Žao mi je što nam se neki koji su nas omalovažavali i optuživali za neke izmišljotine sada neće da se izvine, ali to je njihov obraz - zaključuje direktor Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ljuba

21.09.2017 11:27

Dzabe sve kad igrate OCAJNO....pa ko ce da vam dodje da vas gleda kao juce sa Napredkom...igrali ste ko tetke. Tavanba napolje, Djukic covek bez ideja , koncepcije , znanja ...a seca li se neko kako smo jedva cekali da mu vidimo ledja.....e blago nama navijacima sa svima vama na gomili---