(VIDEO) Snimak skidanja zastave navijača Junajteda: Grobar se prošetao pored obezbeđenja i lagano se vratio na tribinu!

Autor:

Sport

26.10.2019

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana oduzeli su čak 6 zastava navijačima Mančester junajteda u Beogradu, a jedna je "pala" i neposredno pred sam meč.

RepublikaFoto: Andrej Kosić
Tribina na kojoj su bili smešteni navijači Mančester junajteda

Tada je jedan "Grobar" iz frakcije "Partizanovci" utrčao na atletsku stazu, prišao navijačima Mančester junajteda i pred očima obezbeđenja strgao sa ograde jednu navijačku zastavu Engleza.

Iako mu je bliža bila druga zastava, očigledno mu je veću vrednost imala zastava koja je u osnovi imala zastavu Engleske, na kojoj su bili motivi Mančester junajteda.

Sve je izveo munjevito brzo i posle svega nekoliko minuta je ta zastava bila u njegovim rukama, a on u trku ka svojoj tribini.

Pretrčao je atletskom stazom čitavu severnu tribinu, da bi se zatim popeo na ogradu istočne tribine, gde su ga pripadnici njegove grupe dočekali ovacijama.

Za svaki slučaj je još nekoliko "Grobara" sišlo na atletsku stazu da mu budu podrška ukoliko ga neko od redara ili policije presretne u trku ka tribini, a kada su shvatili da niko nije reagovao, zajedno su se vratili na tribinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading