Bajern se mučio i pobedio Subotića, Grujićeva Herta poražena u goleadi!

Autor:

Sport

26.10.2019

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna savladali su Union Berin sa 2:1 u Minhenu u devetom kolu Bundeslige, dok je Hofenhajm bio bolji od Herte u Berlinu sa 3:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nezaustavljiv... Robert Levandovski

Zanimljiv dan u Bundesligi obeležio je meč Bajerna i Union Berlina, ekipe čije boje brani naš Neven Subotić. Iako su mnogi očekivali lako pobedu Bavaraca, domaći su uspeli da se posle 2:0 golovima Pavara u 13. i Roberta Levandovskog u 53. minutu spasu propasti.

Gosti iz glavnog grada Nemačke promašili su penal u 58. minutu da bi u 86. uspeli da golom Poltera unesu dramu u ovaj meč, ali je, ipak, šampion sačuvao sva tri boda na "Alijanc areni".

Prava goleada viđena je na "Olimpijskom stadionu" gde je Herta poražena od Hofenhajma (2:3). Lokadija je doveo goste u vođstvo da bi Andrej Kramarić povećao prednost. Naš Marko Grujić izašao je iz igre početkom drugog dela, a Herta uspela da se u potpunosti vrati u meč.

Lukebakio i Kalu doneli su radost domaćim navijačima, ali ih je razočarao Hubner kada je postavio konačan rezultat meča. 

Velika senzacija dosadašnjeg dela Bundeslige svakako je ekipa Frajburga koja je i ovog vikenda slavila i to protiv Lajpciga 2:1. Paderborn je bio bolji od Fortune iz Dizeldorfa sa 2:0, dok su bez golova (0:0) u velikom derbiju igrali Šalke i Borusija Dortmund.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading