(VIDEO) Arsenalova najveća glavobolja je Luka Milivojević, Mančester sa pola snage protiv Pukija i ekipe!

Autor:

Sport

27.10.2019

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš reprezentativac Luka Milivojević pogodio je iz penala za Kristal Palas u remiju sa Arsenalom (2:2), dok je Mančester junajted posle pobede nad Partizanom oživeo i razbio Norič sa 3:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lukin realizovan penal koji je pokrenuo Kristal Palas

Luka Milivojević je imao je lep dan u Londonu gde je njegov Kristal Palas uspeo da izbori 2:2 protiv Arsenala.

Kapiten Palasa je pogotkom iz penala u 32. minutu pokrenuo goste da bi ih Džordan Aju potpuno vratio u život u 52. Domaći su vodili golovima Davida Luiza i Sokratisa u prvih devet minuta meča.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Mančester junajted je, čini se, oživeo posle pobede u Beogradu nad Partizanom pa je tako vrlo lako pobedio Norič u gostima sa 3:1. Skot Mektominej je u 21. minutu doveo goste u vođstvo, a Markus Rašford u 28. prvo promašio penal, ali se onda iskupio 120 sekundi kasnije.

Njegov primer ponovio je Entoni Marsijal koji je u 43. bio neprecizan sa bele tačke, ali je u 73. pogodio za 3:0, a rezultat ublažio Ornel Ernandez i postavio konačan rezultat u 89. minutu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading