Partizan na korak od velikog pojačanja!

Autor:

Sport

27.10.2019

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan se polako sprema za zimski prelazni rok. Crno-beli će u januaru dovesti nekoliko fudbalera, a prvi će biti Slobodan Rajković.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Srpski štoper će u klub iz Humske stići kao slobodan igrač, naravno ako sve prođe očekivano. Bivši reprezentativac naše zemlje ima 30 godina, a nema klub od jula 2019. godine kada je završio saradnju sa Palermom.

Slobodan Rajković je još u letnjem prelaznom roku trebalo da postane pojačanje Partizana, ali crno-beli nisu mogli da ga dovedu, pošto su poslednjeg dana prelaznog roka potpisali sa Lazarom Markovićem.

Prema nezvaničnim informacijama Rajković odnedavno već trenira sa prvotimcima Partizana.

Slobodan Rajković je tokom bogate inostrane karijere nosio dres velikog broja klubova, poput Čelsija, Vitesea, Hamburga, Tventea, PSV-a...

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 19 mečeva, a debitovao je u maju 2008. godine. Ponikao je u OFK Beogradu, iz kojeg se i otisnuo u inostranstvo, tačnije Čelsi.

Pored Rajkovića trener Partizana Savo Milošević ima još nekoliko želja u zimskom prelaznom roku, pre svega na poziciji napadača i desnog beka. Takođe, očekuje se i nekoliko odlazaka iz Humske, pa nas očekuje izuzetno zanimljiv januarski transfer period.

Podsetimo, Partizan je ranije tokom dana upisao pobedu od 4:0 protiv Sparaka u okviru Linglon Superlige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading