Jović Realu duguje 10 golova!

Autor:

Sport

28.10.2019

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uložio je Real Madrid u Jovića i Azara 160.000.000 evra, a pošto nisi vratili ni delić kritike na račun fudbalskih asova su sve veće kako šampionat odmiče.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Marka je izračunala koliko su srpski i belgijanski napadač lošiji nego što se to očekivalo. Odnosno, koliko su lošiji u odnosu na isti period prošle sezone. Prema njihovoj matematici - dužni su do sada "kraljevskom klubu" 19 golova.

Naime, Azar i Jović su prošle godine u ovom periodu već postigli 20 golova za Čelsi, odnosno Ajntraht, svaki 10 . U dresu Reala - tek jedan, pogodio je Azar.

Madriđani još nisu videli pravog Jovića. Zatresao je samo mrežu Salcburga u prijateljskoj utakmici, ali to se ne računa. U zvaničnim mečevima, a do sada ih je odigrao devet, još nema ni pogodak, ni asistenciju.

Inače, Azar je prošle sezone za Čelsi postigao 18 golova, Jović je u dresu Ajntrahta bio još ubojiti -  27 puta je bio precizan i predvodio je tim do polufinale Lige Evrope.

Trenutno, ni jedan ni drugi ne liče na sebe u dresu najtrofejnijeg kluba na svetu. Marka ističe da prilagođavanje može da bude izgovor, ali Real nije klub koji trpi bilo kakav alibi. Želi najbolje od igrača i to odmah. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading