Alarm u Realu: BETIS GURNUO "KRALJEVIĆE" NA -7

Sport

21.09.2017

07:38 >> 07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid posle odigranhih pet kola u Primeri imaju veliki zaostatak u odnosu na Barselonu, koju su pre nešto više od mesec dana u Super kupu dobili ukupnim rezultatom 8:2!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Isfrustrirani Ronaldo na meču protiv Betisa

"Kraljevski klub" je očajno započeo novo prvenstvo, a nakon pet rundi imaju svega osam bodova, uz jedan poraz - od Betisa u poslednjem kolu i to pred svojim navijačima.

Španski mediji nisu časili časa da ponude sve moguće razloge ovakvog posrnuća tima Zinedina Zidana, koji je pre starta šampionata praktično već bio viđen na tronu.

Prvi razlog koji se navodi u prilog neočekivano bledim rezultatima jeste neefikasnost ofanzivne linije tima, koja nikako ne može da se vrati u formu od prošle sezone, kada je samo bilo pitanje sa koliko će golova u mreži ispratiti protivnika. 

Ostali razlozi su i klimava odbrana predvođena kapitenom Serhijom Ramosom, zatim diskutabilne odluke Zinedina Zidana, koji je protiv Levantea, Valensije i Betisa iz igre izvlačio napadače, a menjao ih fudbalerima nešto defanzivnijih predispozicija, ali i nestrpljivi navijači koji momentalno kreću sa zvižducima nakon jedne, ili dve promašene prilike.

Pominje se još i faktora sudija, ali ne u smislu da su delioci pravde svojim odlukama oštetili šampiona Španije, već da se Ronaldo i kompanija previše bave pričom na svakom meču, umesto da se fokusiraju na teren. Nije ni čudo, ipak su "kraljevići" uvek imali veću protekciju kod sudija u odnosu na protivnika...

Mediji su se za kraj saglasili da ova prednost nije nedostižna, ali je svakako ogromna zaliha u prvenstvu kakvo je Primera, gde se trka na kraju uvek vodi udvoje i gde ima malo prostora za kikseve. 

Standings provided by Sofascore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading