Veselinovićeve "bebe" nemaju poraz od avgusta: Čuka bez bele zastave na Partizan!

Autor:

Sport

29.10.2019

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi kola: belo-crni dočekuju crno-bele. Najzanimljivija utakmica vanrednog superligaškog kola igraće se na Banovom brdu, gde će Čukarički ugostiti Partizan (15.30, Arena 1).Drugoplasirani tim na tabeli biće domaćin velikanu sa Topčiderskog brda, koji se pobedom nad Spartakom (3:0) vratio na staze uspeha posle tri uzastopna poraza. Međutim, u taboru Čukaričkog nema straha od Partizana. Uostalom, kada su ga rušili Voždovac i Mladost, što bi se na Banovom brdu plašili crno-belih!?

RepublikaFoto: FK Čukarički
Fudbaleri Čukaričkog

Mladi golman Đorđe Petrović, novopečeni član mlade reprezentacije Srbije, respektuje rivala, ali poručuje da se Čukarički povlačiti neće.

- Partizan igra vrlo dobro ove sezone, vidi se u Evropi i na domaćoj sceni. Ima po 15-ak šuteva po meču, što dovoljno govori kakav fudbal igra. Protiv Spartaka crno-bele je predvodio trio stranaca Suma, Sadik i Natho, koji su doneli kvalitet koji se od njih traži. Na golu je Stojković, najbolji srpski golman od osamostaljenja. Ipak, što se tiče naše igre, sigurno je da se nećemo braniti. Ne odstupamo od našeg stila, bez obzira ko je sa druge strane terena - poručio je Petrović.

Brđani su u odličnoj formi, jedini poraz u sezoni doživeli su na gostovanju kod TSC-a još 10. avgusta.

Kada su Brđani u pitanju, oči ljubitelja fudbala će biti na Milutinu Vidosavljeviću, koji je i prošle sezone odigrao sjajan meč protiv Partizana.

- Bila je to moja najbolja utakmica prošle sezone, ušao sam u finišu i za kratko vreme imao tri dobre prilike. Mislim da su crno-beli sada mnogo jači nego tada, posebno su dobro igrali u Evropi, nezasluženo su izgubili od Mančester junajteda. Ali, naš cilj je jasan, idemo na tri boda, igraćemo sa svakim protivnikom isto, bilo da se radi o Inđiji, Partizanu, Mačvi, Zvezdi... - istakao je Vidosavljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading