Marselo: Nisam mogao da dišem i zaplakao sam na finalu LŠ

Autor:

Sport

31.10.2019

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Levi bek Real Madrida, iskusni Brazilac Marselo otkrio je koliku je tremu imao pred finale Lige šampiona u kome je Real Madrid poslednji put postao prvak Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Neverovatna ispovest

- Uvek se osećate nervozno, ali ovoga puta je bilo drugačije. Mislio sam da se gušim, Sve je počelo u noći pre finala, nisam mogao da jedem, nisam mogao da spavam, samo sam mislio o utakmici – istakao je Marselo i nastavio o tome kako se osećao pred duel sa Liverpulom:

- Kada imate da ispišete istoriju, osećate veći pritisak i ja sam ga osećao. Nikada ranije nisam osećao takvu anksioznost. Čak sam razmišljao o tome da pozovem doktora, ali sam se uplašio da onda neću igrati, A morao sam da igram u finalu.

On je i pred sam meč bio nervozan, ali je stisnuo zube i zaigrao.

- U svlačionici sam imao problema sa disanjem, ali sam mislio na to da milioni dece sanjaju da igraju u ovakvom finalu, tako da sam se smirio i zavezao pertle.

Na terenu je čak i zaplakao na toj utakmici.

- Znao sam da će sve biti u redu na terenu. Kada sam izašao na teren još uvek sam teško disao, ali sam pomislio da ako treba da umrem, neka umrem sada. Kada je lopta izašla u aut i igra je stala, zaplakao sam. To je trajalo desetak sekundi, ali sam se onda vratio u realnost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading