Nove promene u Partizanu!

Autor:

Sport

31.10.2019

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija loših rezultata Teleoptika dovela je do promene trenera u Partizanovoj filijali. Sa pozicije šefa stručnog štaba smenjen je Žarko Lazetić, a u novog stratega crno-belih „beba“ promovisan je – Albert Nađ. Bivši prvotimac Parnog valjka, kasnije funkcioner, a od letos saradnik Sava Miloševića u stručnom štabu dobio je novo zaduženje. Da Teleoptik pokuša da spase sunorata u četvrti rang takmičenja, pošto se posle deset utakmica Srpske lige „Beograd“ nalazi na poslednjem mestu na tabeli i ako ovako nastavi,sledi mu selidba u zonu.

RepublikaFoto: Starsport
Albert Nađ

Čelnici "Optičara", u dogovoru sa ljudima iz Partizana najpre su se odlučili da prekinu saradnju sa Lazetićem (vodio tim od marta) i ukažu poverenje nekadšanjem reprezentativcu, koji je pre povratka u Humsku radio kao trener, a jedno vreme i direktor IM Rakovice.

- Ovo je za mene velika čast i veliki izazov - rekao je po imenovanju Albert Nađ.

Njemu će prvi saradnici biti Miroslav Čermelj, s kojim je sredinom devedesetih delio svlačionicu prvog tima Partizana, kao i Zoran Đurić, uz napomenu da su obojica radila u klubu za vreme trenerskog mandata Milana Ristića, koji je ekipu predvodio do proletos.

Ristića je početkom aprila nasledio Žarko Lazetić, međutim, nije uspeo u teškoj misiji očuvanja prvoligaškog statusa, da bi u prvih deset kola nove sezone zabeležio čak samo dve pobede i osvojio samo devet bodova.

Promene su bile neminovne... Ekipu je preuzeo Albert Nađ, a očekuje se da tesno sarađuje sa prvim timom Partizana i Savom Miloševićem, na čiji poziv se i vratio na Topčidersko brdo početkom avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading