Iz Švedske u Podgoricu: Lozničanin vodi Budućnost!

Autor:

Sport

01.11.2019

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Milošević, sportski direktor Budućnosti koji će sedeti na klupi i voditi ekipu protiv Zete u meču koji je na programu u subotu, promovisao je Mladena Milinkovića u novog trenera fudbalera Budućnosti.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Budućnosti iz Podgorice protiv Partizana u sezoni 2017/2018 u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona

Milinković dolazi iz Švedske, pitanje je samo da li će naredne nedelje preuzeti tim, ili za dve nedelje. Tajming zavisi od obaveza u njegovom trenutnom klubu, švedskom drugoligašu Sirijanski, koju u nedelju očekuje poslednji meč u prvenstvu, a samo splet okolnosti spasiće je ispadanja i uvesti u plej-of za opstanak.

- Ja mogu da dovedem ljude za koje mogu da garantujem da su pravi ljudi, treneri i osobe koji nam odgovaraju za saradnju. Mladen Milinković, bez obzira odakle dolazi i gde je bio, trener je dvadeset godina, a pri tome nema kumove, rođake, stričeve koji ga guraju. On se celog života borio, kao što se ja borim. Smatram da može da zadovolji, pre svega moja očekivanja, a onda i svih drugih. Uveren sam da može da ostvari sve ambicije kluba kakva je Budućnost. Poznajem ga dobro, mogu da garantujem za njega. Da li smo mogli da dovedemo zvučnije ime? Ne znam kakav bi bio za saradnju, kakva mu je fudbalska vizija, a Mladen se uklapa u našu. Vreme će pokazati da li znam ili ne znam, da li smo pogrešili ili nismo. Ali, ekipu će preuzeti vrhunski trener i čovek. Svi će biti impresionirani, uveren sam u to, tačnije rečeno, mogu da garantujem takav epilog - rekao je Zvezdan Milošević.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Milošević

Milinković dolazi u Budućnost iz Švedske, iz kluba Sirjanska. Tokom karijere, vodio je albanske klubove Luftetari i Kukeši, azerbejdžansku ekipu Kesle, Radnik iz Surdulice, Igalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading