Milanski derbi za Argentinca: Inter i Milan jure istog golmana!

Autor:

Sport

01.11.2019

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema pisanju Tutosporta, ukoliko ste golman vrlo lako možete završiti na San Siru/Đuzepe Meaci. Šalu na stranu, Milan i Inter su u potrazi za novim čuvarima mreže, a jedan od izbora oba velikana jeste Huan Muso.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa derbija Dela Madonina: Inter - Milan

Golman Udinezea jeste primio čak sedam golova protiv Atalante, ali je i pored prosečnih partija svoje ekipe uspeo da sačuva mrežu na čak četiri meča u Seriji A od starta sezone.

Argentinac ima 25 godina, najbolje od njega tek sledi, pa se u Lombardiji nadaju da bi upravo on mogao da predstavlja osveženje za njihovu ekipu.

Samir Handanović je već u godinama i "neroazuri" se spremaju za trajno rešenje po njegovom odlasku, dok sa druge strane "rosoneri" muče muku sa Donarumom koji još uvek nije potpisao novi ugovor.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Huan Muso, prvi golman Udinezea

Muso je na leto prošle godine stigao u Udine iz Rasinga i već u prvoj sezoni postao stalno rešenje na golu sačuvavši svoj gol na čak sedam utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading