Potresna ispovest legendarnog Kafua: Plačem svaki dan od kad sam izgubio sina, ne smem ni u sobu da mu uđem!

Autor:

Sport

02.11.2019

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni brazilski fudbaler Kafu (49) doživeo je najveću moguću tragediju kada je pre dva meseca preminuo njegov sin Danilo (30).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kafu

Kafu je sa sinom Danilom i prijateljima igrao fudbal, kada je mladiću pozlilo. Uprkos naporima lekara u bolnici da ga spasu, Danilo je preminuo od posledica srčanog udara.

Šampion Evrope i sveta sa Milanom i dvostruki prvak planete sa Brazilom prvi put je govorio o toj tragediji.

- Danilo i ja smo bili u istoj ekipi, tokom pauze on je izašao, a ja sam nastavio da igram. Tri minuta kasnije video sam da se nešto događa pored terena - počeo je Kafu stravičnu ispovest u razgovoru za "Rekord" i nastavio:

- Video sam sina na zemlji i uspaničio se, jer je i ranije imao srčanih problema. Iz Hitne pomoći su nam rekli da dolaze za deset minuta, pa smo ga automobilom za pet minuta prebacili do bolnice. Stanje mu se pogoršavalo, a lekari su činili sve kako bi ga spasli - rekao je Kafu.

Kraj je bio tragičan.

- Posle sat i po borbe, doktor me je pozvao da me vidi nasamo, a ja sam mu rekao: 'Ne govorite mi ništa, sve znam'. Tada sam zaplakao i počeo da molim Boga da mi ne uzme dete - objasnio je Kafu. 

On je zatim pričao i o sahrani.

- Nikome ne želim da sahrani dete. Svakih pet dana mu idem na grob i još uvek ne shvatam šta se dogodilo. Još nisam skupio hrabrost da uđem u njegovu sobu. Ne mogu da opišem osećaj dok bacaš zemlju na svoje dete - naveo je on i priznao:

- Plačem, plačem i plačem! Plač je jedino što izlazi iz mene - završio je priču Kafu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading