Za Pepa je ON među najboljima u Evropi!

Autor:

Sport

02.11.2019

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola pohvalio je svog igrača Ilkaja Gindogana rečima da nije očekivao od njega toliku raznovrsnost.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

- Toliko je inteligentan kao igrač, a to je jedan od kvaliteta koje najviše cenim kod svojih igrača. On razume sve što se desilo tokom utakmice i rešava probleme što je brže moguće, i u napadu i u odbrani - rekao je Gvardiola i dodao:

- Može da igra u više uloga. Kada je bliže šesnaestercu, on je momak koji daje golove i ima karakter. Nisam očekivao da će posle godinu-dve biti tako konstantan kao zadnji vezni. Izuzetan je igrač, iskreno, jedan od najboljih u Evropi zapravo.


Rodri je povređen, Fernandinjo u poslednje vreme igra u odbrani, pa je Siti bio nešto tanji u sredini terena – 29-godišnji Gindoan maestralno je popunio rupu.

- U prošlosti sam koristio druge igrače na toj poziciji, ne Gindogana, eto vidite koliko sam pogrešio. Toliko je agresivan bez lopte, tačno zna koje su kretnje potrebne – nije tipični zadnji vezni, ali izvanredan je - zaključio je Gvardiola.

Siti u subotu od 16 časova dočekuje Sautempton.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading