Derbi juga pripao Romi: Rimljani na krilima Zaniola do tri boda, Kolarov promašio penal!

Autor:

Sport

02.11.2019

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi utakmica jedanaestog kola u italijanskoj Seriji A pripala je domaćinu. Fudbaleri Rome savladali su sa 2:1 ekipu Napolija na svom Olimpiku u Rimu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Rome slave

U devetom minutu je Klajvert povukao loptu, šutirao je iz velike udaljenosti, ali ipak bez posla za Mereta, lopta ide pored gola. Samo tri minuta kasnije, nova šansa za Romu, ovoga puta Havijer Pastore. Argentinac je primio loptu u šesnestercu, ali je lopta otišla visoko preko gola.

Roma do gola dolazi u 19. minutu utakmice. Leonardo Spinacola je poslao loptu, a Nikolo Zaniolo je lepo uštopovao,  razmislio i na kraju uputio perfektan udarac koji ulazi u desne rašlje gola koji čuva Aleks Meret - 1:0!

Rimljani su do novog pogotka mogli samo sedam minuta kasnije.

Posle konsultacije sudije Đanluke Rokija sa VAR tehnologijom videlo se da je Hoze Kaljehon igrao rukom u svom šesnestercu, a iskusni italijanski arbitar je pokazao na penal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Kolarov bez gola

Aleksandar Kolarov je uputio udarac sa bele tačke, ali je šut sa jedanaest metara odbranio Alex Meret.

Do kraja prvog poluvremena nije bilo previše prilika na obe strane i sa minimalnim rezultatom se otišlo na odmor.

Samo deset minuta drugog poluvremena bilo je dovoljno da Roma ponovo dođe do gola i do velike prednosti od 2:0. Opet je sviran penal za domaći tim, ali ovoga puta bez asistencije VAR tehnologije. Kolarov je izvođenje prepustio Džordanu Vertutu koji je mirno realizovao udarac sa jedanaest metara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikolo Zaniolo - Novo zlatno dete Rome

Konačno smo nešto videli od Napolija u 72. minutu minutu. Arkadiuž Milik je primio odličan pas, izašao jedan na jedan sa golmanom i savladao golmana Lopeza bez problema za smanjenje rezultata na 2:1.

Do kraja susreta videli smo mnogo uzbuđenja sa obe strane kao i mnoštvo prilika, a sudija Roki je utakmicu produžio za šest minuta.

Na kraju poslednji detalj sa ovog susreta viđen je u poslednjoj sekundi bukvalno kada je drugi žuti odnosno crveni karton dobio Četin.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading