Milojeviću jedna stvar nije jasna!

Autor:

Sport

02.11.2019

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Proleter sa 2:0 u Novom Sadu za 100. pobedu Vladana Milojevića na klupi crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević i Branko Žigić

Strelci za gostujući tim su bili Mateo Garsija i Ričmond Boaći, ali je Proleter tokom meča bio veoma kompaktan u odbrani i na mahove je pravio probleme Zvezdi i svojim napadom iz prekida ili kontri.

- Znate kako, teška je utakmica bila i znali smo i pre. Igraju jako dobro taj blok i veoma su pokretljivi. Pokušavali su preko kontranapada, mi u prvom poluvremenu da imamo bolju cirkulaciju lopte, ali nismo imali prostora. Iskren da budem ni teren nije pomagao u tome, a ne znam zašto je ovde ovakav teren - zapitao se strateg Zvezde posle meča za TV Arena sport.

Prvih 45 minuta završeno je bez golova, da bi kasnije Garsija pogodio u 59. a Boaći u 82. minutu.

- Međutim, u drugom poluvremenu smo se spremali da ubacimo drugog špica, jednostavno i kod prve i kod druge akcije se vidi taj kvalitet koji mi imamo. Otvorili smo utakmicu kad smo dali gol i posle je sve bilo lakše. Čestitam Proleteru, a mi idemo dalje - dodao je Milojević.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading