Gvardiola: Tako vam je sa Maneom, nekad simulira, nekad da gol u poslednjem minutu!

Autor:

Sport

03.11.2019

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola već je počeo “rat“ preko medija u susret derbiju sa Liverpulom narednog vikenda u okviru 12. kola Premijer lige.

Pep Gvardiola

U subotu su i Građani i Crveni ostvarili dramatične pobede – Siti nad Sautemptonom golom Vokera u 86. minutu, a Liverpul nad Aston Vilom pogotkom Sadioa Manea u 94.

- To se dešavalo često u poslednjih nekoliko godina, to što je Liverpul učinio, i to je zato što Mane ima poseban talenat. Nekada simulira, a nekada ima sposobnost da postigne neverovatne golove u poslednjem minutu - izjavio je Gvardiola.

Liverpul je gubio od 21. minura, a Robertson je izjednačio u 87. pre odlučujućeg pogotka Manea.


- Ako se to desi jednom ili dvaput, onda možemo da govorimo o sreći, ali desilo se mnogo, mnogo puta u poslednje dve sezone – oni imaju poseban karakter. Mi gledamo sebe i svoje protivnike, a oni imaju mislim 10 pobeda i remi. Idemo na Enfild da pokušamo da igramo s njima - kaže Gvardiola, čiji tim nije slavio na Enfildu još od 2003. godine.

Baš kao i Redsi, i Siti je gubio 1:0, ali je preokrenuo golovima Aguera i Vokera.

- Uradili smo sve što smo mogli i na kraju se intenzitet mojih igrača isplatio. Oni imaju vrhunske, brze igrače, ali mi smo dobro reagovali. Bilo je teško napadati kada se oni brane sa 11 igrača, dobar preokret - zaključio je španski stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading