Mnogo mu je teško: Son ne prestaje da plače

Autor:

Sport

04.11.2019

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezni igrač Totenhema Dele Ali rekao je nakon meča sa Evertonom da je Heung-min Son "veoma uznemiren" zbog Andrea Gomeša.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Neutešni Son

Portugalac je doživeo tešku povredu skočnog zgloba nakon starta južnokorejskog fudbalera i Serža Orijea.

Skočni zglob mu se iskrenuo za 90 stepeni, zbog čega je Son briznuo u plač i vidno uznemiren napustio teren Gudisona zbog crvenog kartona.

- Son je u užasnom stanju, ne prestaje da plače. Nije on kriv, jedan je od najboljih ljudi koje možete da upoznate", rekao je Ali, "Uticala je povreda na sve. Niko nije mogao ni da gleda. Naravno, svi mu želimo da se što pre oporavi.

Everton je potvrdio da će Gomeš morati na operaciju u ponedeljak, pa ga verovatno čeka višemesečna pauza.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gomeš je u velikim bolovima i na nosilima napustio teren

Njegova povreda je razbesnela navijače liverpulskog tima koji su momentalno počeli da vređaju Sona na rasnoj osnovi, zbog čega je Everton pokrenuo istragu.


- Everton snažno osuđuje bilo koji oblik rasizma. Takvom ponašanju nema mesta na našem stadionu, našem klubi, našoj zajednici i našem sportu - saopštio je klub sa Gudisona.

Meč je završen bez pobednika 1:1, golom Dženka Tosuna u sedmom minutu sudijske nadoknade, čime je "poništio" pogodak Alija za vođstvo "pevaca".

Totenhem u sredu gostuje u Beogradu, igra sa Crvenom zvezdom u četvrtom kolu Lige šampiona.

Pre dve nedelje u Londonu je bilo 5:0, videćemo koliko će dešavanja sa Gudisona uticati na tim Maurisija Poćetina.

Spursi bi mogli da budu značajno oslabljeni jer je gostovanje u Liverpulu zbog bolesti propustio najbolji strelac Hari Kejn.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading