(FOTO) Spektakularno otvaranje: Zvezda dobila svoju televiziju!

Autor:

Sport

04.11.2019

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je i zvanično dobila svoju televiziju.

RepublikaFoto: Todor Petković
Čelnici Crvene zvezde

Televizija počinje sa radom od 5. novembra emitovanjem na mreži Telekoma, a promocija velikog klupskog projekta upriličena je svečanošću i koktelom na Marakani.

- Ispunjen ponosom stojim pred vama jer otvaramo Zvezdinu televiziju. Još jedan dragulj naših uspeha. Ovo je dokaz da pripadamo evropskim velikanima. Pre pet godina smo na ovom mestu promovisali trenera bez struje. Tada sam tražio samo vreme, jer smo imali viziju. Danas dominirao u domaćem prvenstvu, nadamo se trećoj tituli, igramo treći put zaredom grupnu fazu u Evropi. Od sutra naši navijači širom sveta moći će jednim klikom da budu prisutni sa svojim kkubom. Okupili smo mlade ljude koji imaju energiju i tradiciju da dočaraju svima ono što se dešava u našem klubu. Svečano otvaram Crvena zvezda TV. Hvala svima - ovim rečima obratio se prisutnima generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

- Naš zadatak je emocija, da zvezdašima to donesemo. I predstavimo naš klub na pravi zvezdaški način - rekao je direktor Zvezda TV Siniša Božović.

RepublikaFoto: Todor Petković

Svečanosti na stadionu "Rajko Mitić" prisustvovao je veliki broj gostiju, poput predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze.

Planirano je da emitovanje programa počne u utorak u podne, direktnim prenosom konferencije za medije trenera crveno-belih fudbalera Vladana Milojevića pred utakmicu sa Totenhemom.

RepublikaFoto: Todor Petković

Zaposleni na klupskoj televiziji pripremaće svakodnevno višesatni program, a biće emitovane i razne utakmice iz istorije kluba.

RepublikaFoto: Todor Petković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading