Važno obaveštenje za navijače Partizana koji putuju u Mančester!

Autor:

Sport

04.11.2019

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Partizan je objavio obaveštenje za navijače crno-belih koji su kupili kartu za utakmicu protiv Mančester Junajteda na Old Trafordu.

RepublikaFoto: Starsport
Grobari

- Za navijače Partizana koji su kupili ulaznice za meč Mančester Junajted- FK Partizan za gostujući sektor E235. Želimo da Vas obavestimo da su na ulaznici koju ste dobili za utakmicu Manchester United – FK Partizan, navedeni netačni podaci o lokaciji i da ulaz naveden na ulaznici neće raditi. Po dolasku na Old Trafford, molimo vas da pređete na ulaz E30, gde ćete čekirati ulaznicu i proći kroz bezbedonosnu proveru. Nakon što uspešno uđete na stadion, molimo vas da se uputite u blok (sektor) E230, gde će biti slobodnih nenumerisanih mesta. Napomena, obaveštenje važi samo za navedeni sektor E235. Utakmica se igra u četvrtak, 07.11. sa početkom u 20.00 časova - stoji na sajtu Partizana.

Crno-beli posle tri odigrana kola imaju četiri osvojena boda, dok Junajted iz isto toliko mečeva ima sedam sakupljenih poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading