Možeš da budes i Sveti Petar, ali oni ne praštaju: Derbi otpustio kapitena zbog skandala, džabe mu i sedam godina u klubu!

Autor:

Sport

04.11.2019

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon udesa u kome je učestvovao u alkoholisanom stanju i u kome je zadobio povredu zbog koje neće igrati do kraja 2020. godine Ričard Kio dobio je otkaz u Derbi Kauntiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ričard Kio, desno u sivom dresu

U Derbi Kauntiju bili su besni zbog udesa koji su u alkoholisanom stanju izazvali njegovi igrači. Najgore je u udesu prošao kapiten Ričard Kio koji zbog povrede neće moći da igra do decembra 2020, a i kazna koja ga je dočekala u klubu je svakako najstroža moguća - dobio je otkaz.

Njegov agent smatra da u klubu nisu uzeli u obzir sedam godina koje je dao klubu pre incidenta.

- Ovakav udarac u stomak je kao gorka pilula. Krvario je za taj dres, borio se za njega - rekao je Kiov agent.

- Nismo ni jednog trenutka pomislili da bi mogao da dobije otkaz. Jedino što smo tražili je ono što zaslužuje - da bude tretiran kao deo porodice. Odigrao je 365 utakmica za Derbi, malo je igrača koji su toliko posvećeni fudbalu i klubu. Nemoguće je opisati koliko mu je teško i kroz šta on i njegova porodica prolaze. Srce mu je slomljeno i svet mu je uzdrman - dodao je agent.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ričard Kio, kapiten Derbi Kauntija u sredini

Kiovi saigrači koji su sa njim bili u automobilu kada se udes desio kažnjeni su sa po šest nedeljnih plata, a nakon što su se i pred sudom izjasnili krivima sud im je izrekao po 180 sati dobrotvornog rada i zabranjeno im je da voze u naredne dve godine.

Iz Derbija su naveli da je upravo činjenica da je bio kapiten dovela do toga da bude otpušten zbog ovakvog incidenta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading