Moćna poruka Zvezdine legende: Crveno-beli samo hrabro, motivisano, na Marakani favoriti padaju godinama!

Autor:

Sport

04.11.2019

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Crvene zvezde Jovan Kule Aćimović u razgovoru za sajt Crvene zvezde se utakmice sa Totenhemom u kojoj je bio akter, ali je ispričao kakvu utakmicu očekuje, koji rezultat kao i da li ima ljubimca u redovima crveno-belih.

 

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

- Prva utakmica sa Totenhemom je prošla loše po nas. Igrali smo promenljivo, na momente smo bili dominantniji i bolji, imali smo par stopostotnih prilika koje nismo iskoristili. Sećam se da sam i ja imao izglednu priliku međutm nije htela u gol. Kada se ne iskoriste šanse onda rezultat i ne može biti povoljan. Primili smo lako golove, a prisećam se da su imali odličnog napadača Gilzena koji je lomio našu odbranu. Revanš u Beogradu smo odigrali tešku utakmicu. Stigli smo do zaslužene pobede koja međutim nije bila dovoljna za prolaz dalje. Tadašnje evropsko takmičenje nije bilo u fokusu, jer nam je prvenstvo bilo prioritet – prisetio se Jovan Aćimović duela sa Toetenhemom.

Preneo nam je legendarni Zvezdin vezista i očekivanja pred ovaj meč i istakao sa u fudbalu nema favorita.


- Mislim i ubeđen sam u snagu ovog tima koji može pobediti Totenhem. Bez obzira što su oni očigledno kvalitetniji i što je puno toga na njihovoj strani, svakodnevno gledamo na televizijskim prenosima da u današnjem fudbalu nema favorita i da takozvani autsajderi mogu da iznenade favorizovani tim. Takođe, engleski timovi imaju veći fokus na svoje prvenstvo koje im donosi mnogo više novca i popularnosti nego ostala evropska takmičenja, međutim kada „izađu“ iz Engleske onda nisu više taj tim koji je nadmoćan i jak - istakao je popularni "Kule."
RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Jovan Kule Aćimović

Aćimović nam je predočio i kakvu utakmicu očekuje u sredu od 21 čas sa vicešampionom Evrope.

- Gajim nadu da se može ponoviti utakmica sa Liverpulom i da crveno-beli mogu doći do rezultata 2:0. Mislim da treba odigrati motivisano, hrabro i siguran sam da će nagrada doći. Ne treba nam strah od lošeg rezultata, moramo da uđemo muški u utakmicu i da pokažemo koliko vredimo. Oni su ponovo ušli u neku krizu rezultata, remizirali su za vikend, tako da očekujem dobru utakmicu i trijumf naših fudbalera - jasan je legendarni fudbaler crveno-belih.

Nije krilo ni ko mu je ljubimac u redovima Crvene zvezde kao i da nema igrača koji ga po stilu igre podseća na njega.


- Promenio se fudbal. Nema više tih igrača sredine terena kao pre. To su nekada bili glavni šrafovi tima, pakeri, od njih je svašta zavisilo. Ne vidim nekog kao ja, ali imam svog ljubimca u ovom timu Crvene zvezde. Milan Pavkov je do sada na mene ostavio najveći utisak. Mišljenja sam da ima neke osobine koje su potrebne za velike utakmice koje nama znače. Po meni on je pravi špic igrač, sa neobičnim karakteristikama što ga izdvaja iz kalupa ostalih evropskih napadača. Pokazao je i da ume ulascima sa klupe da reši pitanje pobednika u poslednjim minutama meča što mu i u sredu želim– zaključio je legendarni Jovan Kule Aćimović.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading