Ambicije Zvezde su porasle: Mitar Mrkela - Moramo da budemo bolji od drugih!

Autor:

Sport

05.11.2019

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela je rekao da je cilj da ekipa i u drugom delu sezone igra u Evropi, a da je titula prvaka države ono što je imperativ svih u crveno-belom taboru.

RepublikaFoto: Starsport
Sportski direktor FK Crvena zvezda

Zvezda posle tri kola ima tri boda u Grupi B Lige šampiona, šest manje od Bajerna, jedan od Totenhema, a dva više od Olimpijakosa.

- Prošle godine je cilj bila grupna faza Lige šampiona, a ove sezone želimo dalje, da prezimimo u Evropi. Nadam se da ćemo to i ostvariti- rekao je Mrkela za Zvezda TV.

Sledi utakmica sa Totenhemom.

- Igramo sa jednom od najboljih ekipa na svetu. Zadatak onih koji rade u Zvezdi je da budu bolji od drugih. Bilo ko da dođe na Marakanu ne može sa sigurnošću da tvrdi da će pobediti, zvao se on i Totenhem. Ovde se mnoge ekipe nisu dobro provele. Nadam se najboljem ishodu- naveo je Mrkela.

Dodao je da očekuje potpuno drugačiju utakmicu od one od pre dve nedelje, kada je Totenhem sa 5:0 u Londonu pobedio Crvenu zvezdu.

RepublikaFoto: Starsport

- Zaista je bilo dobrih perioda igre, naročito kod 2:0, kada smo mogli odvedemo utakmicu na drugu stranu. Bilo je i loših stvari, što je rezultiralo nepovoljnim rezultatom. Na nama je to da smanjimo jer se na ovom nivou svaka greška kažnjava golom- rekao je Mrkela.

Crvena zvezda već treću sezonu igra grupnu fazu evropskog takmičenja.

- Na dobrom smo putu. Stvari idu u dobrom pravcu po Crvenu zvezdu u poslednje tri godine. Kao klub smo se izdigli na svakom mogućem nivou- istakao je Mrkela.

Po njegovim rečima, Zvezda ima jedan cilj, a to je da bude bolja od drugih.

- Ko to ne shvata, ne može ni da radi u Zvezdi. Postavili smo ciljeve od samog početka, oni su visoki. Zvezda svake godine mora da bude ta koja osvaja titulu, a navijači očekuju i igru u Evropi- rekao je Mrkela.

Utakmica Crvena zvezda – Totenhem igraće se u sredu od 21.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading