ŠOK na "Kamp Nou": Potpuni autsajder zaustavio Barselonu, Ivanovićev Zenit nemoćan protiv Lajpciga!

Autor:

Sport

05.11.2019

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senzacija usred Barselone, fudbaleri Slavije iz Praga su kao potpuni autsajderi odoleli šampionu Španije 0:0, dok je Lajpcig zasluženo slavio sa 0:2 protiv Zenita u Sankt Peterburgu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa meča Barselona - Slavija Prag

Fudbaleri Barselone i Slavije iz Praga, odnosno Zenita i Lajpciga su otvorili četvrto kolo grupne faze Lige šampiona.

Slaba igra Barselone u prvom periodu igre, koja je tek u završnici stvorila neke dobre prilike. Slavija se odlično držala na terenu i odolevala napadima katalonskog giganta koji su igrali atraktivno, ali bez boljih rešenja u napadu.

Ekipa iz Praga je igrala ravnopravno sa Barselonom na Kamp Nou kao i u prvom meču kada su ipak slavili Katalonci sa 1:2.

Jalovo su napadali fudbaleri Barse, u drugom poluvremenu su očajnički napadali. Najbolju šansu su u drugom poluvremenuu su imali u 77. minutu. Ansu Fati je odlično pronašao Mesija, ali se Argentincu nije dalo da postigne gol. Golman Slavije je ponovo sjajno reagovao i sprečio vođstvo Barse.

Očigledno je da nešto ne štima u redovima Katalonaca pošto je ovaj neočekivani poraz usledio posle ništa manje iznenađujućeg od Levantea u poslednjem kolu La Lige.

Izabranici Ernestea Valverdea još jednom su razočarali i pitanje je koliko će se još dugo španski stručnjak zadržati na klupi katalonskog giganta.

Slavija je odigrala sjajnu utakmicu, svih devedeset minuta igrali su disciplinovano i Barselona nije uspevala da pronađe put do mreže.

GRUPA F

Barselona - Slavija Prag 0:0

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Ekipa Lajpciga je nastavila sa sjanim partijama u I potpunosti nadigrala ruski tim za koji je od prvog sudijskog zvužduka igrao srpski as Branislav Ivanović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Fudbaleri Lajpciga su poveli u nadoknadi prvog poluvremena, strelac je bio Deme.

Kapiten Lajpciga je poslao projektil ka golu Keržakova, gosti iz Nemačke su poveli zasluženo u Rusiji!

Posle postignutog gola sudija je odsvirao kraj prvog perioda igre.

Nemci su vođstvo uvećali u 63. minutu golom Sabicera. Forsberg je odlično pronašao Sabicera, a ovaj je samo prosledio loptu iza leđa Keržakova.

Lajpcig sada ima devet bodova, pet više od Zenita na dva kola do kraja grupne faze.

GRUPA G

Zenit - Lajpcig 0:2

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading