Ludnica u Londonu: Zahuktali Ajaks zamalo sve prokockao - Čelsi se vratio iz mrtvih, vrtoglavi preokret Dortmunda!

Autor:

Sport

05.11.2019

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najluđi utorak u Ligi šampiona! Fudbaleri Čelsija i Ajaksa su odigrali nestvaran meč u Londonu koji je na kraju završen bez pobednika 4:4. Borusija je posle vrtoglavog preokreta osvojila tri boda u okršaju sa Interom 3:2. Liverpul je bio bolji od Genka 2:1, dok su Napoli i Salcburg ostali bez municije 1:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa meča Čelsi - Ajaks

Fenomenalni Lautaro Martines donosi prednost Interu u Dortmundu već u 5. minutu. Odlično je prošao po desnoj strani, sve je sam završio i pogodio mrežu Burkija.

U 40 .minutu je Inter duplirao prednost. Vesino je strelac drugog gola Intera. Kandreva je odlično ostavio loptu Vesinu, a ovaj je udarcem u dalji ugao savladao Burkija.

Posle sjajne akcije Dortmunda na semaforu je pisalo 1:2, koju je na kraju krunisao Hakimi!

U 64. minutu, Borusija je izjednačila. Julijan Brandt je strelac izjednčujujućeg pogotka, Dortmund je za samo devetnaest minuta u drugom poluvremenu došao do izjednačenja. Inter je uspeo da "prospe" 2:0 za kratko vreme.

Međutim, Hakimi je drugim pogotkom na meču kreirao ludi preoket u Dortmundu za 3:2.

GRUPA F

Borusija Dortmund - Inter 3:2

Barselona - Slavija Prag 0:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Ajaks je već u 2. minutu poveo protiv Čelsija. Centrirao je Kvinsi Promes, loptu je zakačio Ejbraham i poslao je iza Kepe.

Ekspresno je domaćin izjednačio u Londonu. Feltman je oborio Pulišića i sudija je pokazao na belu tačku. Žoržinjo je sigurno izveo na semaforu je pisalo 1:1! Od 20. minuta Ajaks je ponovo preuzeo vođstvo. Posle loše reakcija odbrane Čelsija, to je iskoristio Promes i glavom savladao Kepu.

Sjajnim pogotkom Zijeha Ajaks je uvećao vođstvo u 35. minutu. Fudbaler Ajaksa imao je i malo sreće, pošto je posle udarca lopte od stativu lopta pogodila u glavu Kepu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Zijeh je sjajno pronašao Van de Beka, koji je preciznim udarcem u dalji ugao povisio na 4:1. Međutim, nadu Čelsiju vraća Aspilikueta i smanjuje na 2:4.

Ako ste mislili da je ova goleada dovoljna ludnica, šta ćete reći za ono što je usledilo u nastavku!

U 71. minutu Ajaks ostaje bez dva igrača Blinda i Feltmana, prima gol sa penala koji je realizovao Žoržinjo, a onda tri minuta kasnije još jedan šok. Ejbraham je pogodio prečku posle kornera,  lopta se odbila do Džejmsa koji je snažnim udarcem savladao Onanu za 4:4 u Londonu. A onda i poništen gol "plavaca".

Kratko je trajala euforija u Londonu! VAR je poništio peti gol Čelsija zbog ruke Ejbrahama.

GRUPA H

Čelsi - Ajaks 4:4

Valensija - Lil 4:1

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Šampion Evrope je savladao Gnek sa 2:1, dok je Napoli remizirao sa Salcburgom.

GRUPA E

Liverpul - Genk 2:1

Napoli - Salcburg 1:1

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Lion je bio ubedljiv protiv Benfike, a Valensija je demolirala Lil.

GRUPA G

Lion - Benfika 3:1

Zenit  - Lajpcig 0:2

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading