Ludo veče u LŠ: Dinamo primio dva neverovatna gola u nadoknadi, Voker branio za Siti u završnici meča, Real maltretirao Galatu!

Autor:

Sport

06.11.2019

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo golova, mnogo zanimljivih mečeva doneo nam je večernji program 4. kola Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kajl Voker na golu Sitija

Krenimo redom, u grupi A, Real i PSŽ su očekivano stigli pobede.

PSŽ je upisao i četvrti trijumf bez primljenog gola u grupnoj fazi takmičenja, pa su tako dominantno obezbedili plasman u narednu fazu takmičenja.


Gol odluke postigao je još u prvom poluvremenu Mauri Ikardi, Argentinac igra u sjajnoj formi, da bi u nastavku "Sveci" sačuvali minimalnu prednost.

Real je počeo da pruža sve bolje partije, velikom zaslugom i zbog odličnog Rodriga Goeša.

Imali su 3:0 već u 14. minutu, najpre je Rodrigo Goeš postigao dva gola od četvrtog do sedmog minuta utakmice, te je tako postao igrač koji je najbrže došao do dva gola na jednom meču LŠ.

U finišu poluvremena Benzema je povisio na 4:0, pa je tako postao i četvrti najbolji strelac u istoriji takmičenja, ispred njega su samo Raul, Mesi i Kristijano Ronaldo.

U drugom delu igre Benzema dolazi do još jednog pogotka, da bi konačan rezultata na asistenciju francuskog napadača postavio Rodrigo, koji je tako došao i do het-trika. Luka Jović ponovo nije odigrao nijedan minut u dresu Zidanovog tima.

GRUPA A

PSŽ 1:0 Klub Briž (Ikardi)

Real Madrid 6:0 Galatasaraj (Rodrigo 3x, Benzema 2x, Ramos (p))

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

U grupi C videli smo dva luda meča. Siti je remizirao 1:1 na gostovanju Atalanti, dok je u Zagrebu, Šahtjor sa dva gola duboko u nadoknadi stigao do vrednog boda za sebe, ali i pomogao srpskom fudbalu.

Siti je poveo preko Sterlinga, da bi u finišu prvog dela Gabrijel Žesus propustio priliku da duplira prednost "Građana", kako nije uspeo da realizuje penal.

Po povratku sa odmora, Gvardiola je napravio jednu promenu, umesto Edersona na gol je poslao Klaudija Brava.

Samo četiri minuta je trebalo Atalanti da natera Čileanaca da vadi loptu iz mreže, u listu strelaca se upisao Mario Pašalić.

A onda, 81. minut, Bravo ruši Iličića i dobija direktan crveni karton, Siti ostaje bez golmana, te je Kajl Voker morao među stative!

Do kraja ipak nije bilo promene rezultata, Siti može da bude zadovoljan bodom s obzirom na rasplet situacije u Bergamu.
Neverovata meč i u Zagrebu, gde je Dinamo ugostio Šahtjor.

Gosti su poveli u ranoj fazi preko Alana Patrika, ali je Dinamo došao do poravnanja, strelac je u 25. minutu bio Bruno Petković za 1:1.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a onda su "Modri" ostali sa igračem manje, kako je u 74. minutu Moro zaradio drugi žuti karton.

Ipak, samo pet minuta kasnije, crveni i na drugoj strani, drugi žuti zaradio Marlos, obe ekipe su u završinicu ušle sa po 10 igrača na terenu.

Dinamo se bolje snašao u takvoj situaciji, Ivanušec je preokrenuo rezultat u 83. minutu, da bi šest minuta kasnije Ademi povisio na 3:1.

A onda, u trećem minutu nadoknade Žunior Moraeš smanjuje na 3:2, da bi u sedmom minutu nadoknade iz penala Tete poravnao rezutat i doneo bod "Rudarima". Tete je gol postigao iz penala, koji je iznudio golman Pjatov. Ludo.

GRUPA C

Atalanta 1:1 Mančester Siti (Pašalić; Sterling)

Dinamo Zagreb 3:3 Šahtjor (Petković, Ivanušec, Ademi; Alan Patrik, Moraeš, Tete)

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Juve je nešto ranije, golom Daglasa Košte u nadoknadi, uspeo da savlada Lokomotivu i obezbedi plasman u nokaut fazu.


"Farmaceuti" su na svojoj "Baj Areni" priredili iznenađenje, kako su savladali ekipu Atletiko Madrida.

Poveli su Nemci u finišu prvog dela igre, kada je autogol postigao Tomas Parti.

Na startu drugog poluvremena prednost Leverkuzena je duplirao Kevin Foland, da bi konačan rezultat u četvrtom minutu nadoknade postavio Alvaro Morata.

GRUPA D

Lokomotiva Moskva 1:2 Juventus (Mirančuk; Remzi, Daglas Kosta)

Bajer Leverkuzen 2:1 Atletiko Madrid (Tomas Parti (ag), Foland; Morata)

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading