(FOTO) Nastavak tradicije: FSS nagradio strelca najlepšeg gola 13. kola, sat otišao na Banjicu!

Autor:

Sport

07.11.2019

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Rada Darko Bjedov proglašen je za strelca najlepšeg gola 13.kola Ling Long Super lige Srbije. On je na utakmici protiv niškog Radničkog lucidnim potezom rešio situaciju pred golom protivnika i zaslužio podršku žirija Fudbalskog saveza Srbije

RepublikaFoto: fss.rs
Darko Bjedov sa poklon satom od strane FSS-a

- Bila je to uigrana akcija sa treninga. Busnić mi je lukavo gurnuo loptu u prostor između dve linije protivničkog tima, nisam oklevao i to je bio jedini način da prevarim golmana Radničkog. Hvala puno Fudbalskom savezu Srbije što je nastavio ovu divnu tradiciju i dao motiv nama strelcima da postižemo lepe pogotke. Sami ste svedoci da je ove sezone u svakom kolu žestoka konkurencija kada treba da se odabere najlepši gol. Drago mi je što ste akciju proširili i na Prvu ligu Srbije, jer i tamo ima igrača koji tresu mreže iz svih mogućih pozicija - rekao je Darko Bjedov nakon što mu je generalni sekretar Zajednice superligaša Darko Ramovš uručio poklon FSS, najnoviji model G-shock ručnog sata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading