Srbijo, nada umire poslednja, ali... Prvaci Evrope jaki kao zemlja, Portugal će teško ispustiti bodove!

Autor:

Sport

07.11.2019

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Litvanija i Luksemburg za kraj kvalifikacija. Srbija se nada da će Portugalci ispustiti bod i otvoriti nam put do tog drugog mesta u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. Ali kada vidimo spisak Fernanda Santosa – ne nadamo se mnogo. I nije to samo zato što su Litvanija i Luksemburg najslabije selekcije u Grupi B, no zato što je ova Portugalija jaka kao zemlja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Portugala pred prethodnu utakmicu protiv selekcije Ukrajine u gostima

Sada posle duže vremena i sa Gonsalom Pasijensijom, nije ga bilo u timu još od 2017. godine, a vratili su se i Eder, junak onog finala Evropskog prvenstva 2016, pa i Diogo Žota i Danijel Podens.

Doduše, ima Santos i mnogo odsutnih igrača, pošto zbog povreda neće moći da računa na Gonsala Gedeša, Rafu, Žoaa Feliksa, Vilijama Karvalja i naravno Andrea Gomeša.

Ali bez obzira, pogledajte samo taj tim. I podsetimo, Srbija trenutno ima bod manje od Portugalije što znači da joj ni pobede nad Luksemburgom i Ukrajinom u Beogradu ne bi bile dovoljne ako Portugalci ne bi ispustili bar dva boda. Iskreno, ne vidimo kako bi to moglo da se desi, mada nada poslednja umire.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading