Sevilja petardom u Luksemburgu obezbedila nokaut fazu, Kostić ponovo pogodio, ali bez tri boda, Seltik utišao Rim u poslednjoj sekundi!

Autor:

Sport

07.11.2019

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pobede AZ Alkamara protiv Astane u Kazahstanu, u terminu od 18.55 časova gledali smo utakmice 4. kola Lige Evrope u grupama A,B,C,D,E i F.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Sevilje

Fudbaleri Sevilje obezbedili su i matematički plasman u narednu fazu Lige Evrope jer su u Luksemburgu savladali domaći Dudelanž sa 5:2. U drugoj utakmici ove grupe, APOEL je savladao Karabag 2:1 pogotkom na dva minuta do kraja susreta. Svi srpski igrači u redovima prvaka Kipra - Vujadin Savić, Uroš Matić i Andrija Pavlović su odigrali celu utakmicu.

GRUPA A:

APOEL - KARABAG 2:1

DUDELANŽ - SEVILJA 2:5

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

U grupi B, podela bodova u obe utakmice uz mali broj golova. Kopenhagen je odigrao 1:1 protiv Dinama iz Kijeva, dok u susretu Lugana i Malmea nije bilo pogodaka.

GRUPA B:

KOPENHAGEN - DINAMO KIJEV 1:1

LUGANO - MALME 0:0

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Bazel je ponovo napravio veliko iznenađenje jer je i na domaćem terenu savladao Getafe, ovoga puta sa 2:1.  Nemanja Maksimović je odigrao celu utakmicu, zanimljivo na mestu desnog beka. Sa druge strane, Krasnodar je odigrao vrlo dobar meč i slavio je protiv Trabzona sa 3:1, a Uroš Spajić je odigrao svih devedeset minuta uz žuti karton.

GRUPA C:

BAZEL - GETAFE 2:1

KRASNODAR - TRABZONSPOR 3:1

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Veliko iznenađenje u ovoj grupi napravio je LASK Linc koji je razmontirao PSV sa 4:1! U drugoj utakmici, Rosenborg je očekivano izgubio od Sportinga iz Lisabona, sada 2:0, ali na domaćem terenu.

GRUPA D:

LASK LINC - PSV AJNDHOVEN 4:1

ROSENBORG - SPORTING LISABON 0:2 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Velika pobeda Kluža za drugo mesto na tabeli grupe E. Rumunski tim savladao je sa 1:0 Ren na domaćem terenu. Svi su očekivali podelu bodova u Rimu, ali je Seltik u poslednjoj sekundi utakmice savladao Lacio sa 2:1 na Olimpiku!

GRUPA E:

CFR KLUŽ - REN 1:0

LACIO - SELTIK  1:2

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Filip Kostić je postigao gol na gostovanju u Belgiji u 65.minutu i tako potvrdio dobru formu, ali njegov pogodak nije bio dovoljan za bodove. On je izjednačio rezultat, ali je Standard slomio Ajntraht golom u 90+4. minutu utakmice!

GRUPA F:

VITORIJA GIMARAEŠ - ARSENAL 1:1

STANDARD LIJEŽ - AJNTRAHT FRANKFURT 2:1

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading