Mladen Krastajić apeluje: Bilo je dosta polemike...

Autor:

Sport

08.11.2019

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik bijeljinskog Radnika Mladen Krstajić smirio je strasti nakon napetog duela sa Borcem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mladen Krstajić

Radnik je poražen od banjalučkog tima 2:0, u meču koji su obeležile sporne sudijske odluke.

Igrači Radnika su čak krenuli da napuste teren nakon penala za Borac.

- Radnik je u poslednjih pet godina odkako je nova uprava na čelu, izrastao u reskektabilan klub koji stoji na zdravim nogama. Poslednja utakmica protiv Borca izazvala je dosta polemika po medijima, pogotovo kada je reč o suđenju arbitra iz Prnjavora Aleksandra Njegomirovića i njegovih pomoćnika. Činjenica je da su napravljeni određeni propusti na ovoj utakmici, ali to ne daje za pravo da se narušava naš dobar odnos, prvenstveno tu mislim na FK Borac, i sudijsku organizaciju u FSBiH- saopštio je Krstajić.

Bivši selektor reprezentacije Srbije je apelovao da se poštuje Savez.

- Prateći medije, vrši se pritisak na Savez i delegiranje sudija što je svakako izlazi iz svih zakonski i sportskih okvira. Radnik jeste mali klub, koji je stekao zavidnu reputaciju u posljednjih pet godina, samim tim što je stabilan i kao takav imao je priliku u dva navrata izaći na evropsku scenu, što dovoljno govori da se u FK Radnik posluje domaćinski. Zeleni teren je jedino merodavan, a sve ostale stvari koje se dešavaju iza leđa su samo spekulacije i nagađanja. Svi klubovi moraju da veruju u rad FSBiH i samo na takav način možemo svi ubirati plodove ove igre- dodao je prvi čovek Radnika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading