(VIDEO) Totenhem ponovo razočarao, sudija sprečio bruku "pevaca", Njukasl okrenuo Bornmut!

Autor:

Sport

09.11.2019

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema su ponovo razočarali navijače pošto su u okviru 12. kola Premijer lige remizirali sa Šefild junajtedom 1:1. Barnli je ubedljivo na domaćem terenu savladao Vest Hem sa 3:0, Everton je bio bolji u gostima od Sautemptona sa 2:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Totenhem vs. Šefild junajted

Totenhem je poveo golom Sona, ali je samo par minuta kasnije Mekgoldrik poravnao rezultat.

Ipak, sudija je dobio instrukciju da sačeka odluku iz VAR sobe, nakon nekoliko minuta analiziranja utvrđeno je da je pogotku "Blejdsa" prethodio ofsajd.


U pitanju su zaista bili milimetri, teško je reći da je ofsajd uopšte i postojao, pogledajte pa procenite sami.

Međutim, Šefild je desetak minuta pre kraja utakmice utišao navijače na stadionu Totenhema. Baldok je u 78. minutu postigao izjednačujući pogodak za goste.

Totenhemu je ovo peti meč u nizu bez pobede u Premijer ligi, a drugi vezani remi, dok remi s druge strane nema poraz već pet utakmica zaredom. 

Barnli je bio najraspoloženiji, sa 3:0 je pobedio Vest Hem. Barns i Vud su najveći deo posla završili tokom prvog dela igre, a potom je Himenez autogolom častio domaćine. 

Everton je pobedio Sautempton na njegovom terenu 2:1. Karamele su povele preko Dejvisa, ali je Ings u 50. minutu poravnao rezultat na 1:1. Ipak, Ričarlson je doneo gostima sva tri boda. 

Njukasl je nakon preokreta pobedio Bornmut sa 2:1. Gosti su poveli u 14. minutu, ali su "svrake" preko Jedlina poravnale rezultat u 42. minutu, dok je prednost domaćinu doneo Klark u 52. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading